UGENS MENU varierer efter sæsonens vareudbud, men altid veltilberedt af friske og helst lokale råvarer.
Menuen består af 4 retter, hvorfra man frit vælger to, tre eller alle fire retter.

Altid en lækker kulinarisk oplevelse og tilberedt med kærlig omhu for råvarerne.

UGE 18
Rejecocktail a la KONRAD
Urtedressing - Asparges

Muslingesuppe
Hvidvin - Fennikel

Grillet Perlehøne
Ratatuille - Grønt - Smørristede kartofler - Sauce Pikant

Jordbær Romanoff
Appelsin/gran marnier marineret - Vaniliecreme med flødeskum

2 retter 388 kr.
3 retter 438 kr.
4 retter 498 kr.

Desuden tilbyder vi hver dag
Dagens Ret fra 188 Kr.
Dagens Fisk fra 298 kr.
Ugens Suppe fra 138 kr.

- og selvfølgelig et spændende udvalg af A la Carte

Eller ring gerne og hør nærmere