UGENS MENU varierer efter sæsonens vareudbud, men altid veltilberedt af friske og helst lokale råvarer.
Menuen består af 4 retter, hvorfra man frit vælger to, tre eller alle fire retter.
Altid en lækker kulinarisk oplevelse og tilberedt med kærlig omhu for råvarerne.
UGE 41
Stegt Kammusling
Brunet smør - Marineret tomat med hvidløg og frisk basilikum
Michael´s fiskesuppe
Muslinger - Hvidvin - Dild - Olie
Tournedos Nicoise
Smørsauterede haricots verts - Tomat - Pom Anna - Stegesky
Blødende chokoladekage
Vanilie is - Friske bær
2 retter 388 kr.
3 retter 438 kr.
4 retter 498 kr.
Desuden tilbyder vi hver dag
Dagens Ret fra 188 Kr.
Dagens Fisk fra 328 kr.
- og selvfølgelig et spændende udvalg af A la Carte
Eller ring gerne og hør nærmere