Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og  1 dessert 

Kolde retter
Sæsonens Fiskefad
Langeterrine med stegte skaldyr
Lufttørret skinke med pesto og melon
Varmrøget laks med marineret asparges
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter
Røget tun med fennikelsalat og rød pesto
Røget hellefisk med pesto og marineret artiskok
Valnøddepaté med stegt tomat og ovnbagt rødløg
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat og artiskok

---

Varme retter
Salsamarineret kalkunbryst
Skinkesteg med chili og vanilje
Lammekølle med persille og hvidløg
Indbagt laks med spinat og koriander
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt
Kalkuncuvette med Provence-marinade
Honningglaseret skinke med timian og rødløg
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter
Kyllingebryst i flødesauce, skinke, hvidvin og champignon

---

Kartofler
Pom rissolles
Flødekartofler med løg og oregano
Kartoffelkage med pesto og rodfrugter
Ovnbagte kartofler med skræl, olivenolie og rosmarin

---

Tilbehør
Grønsagslasagne
Pastasalat med groft grønsager
Rustik salatmix med sjove ting fra Italien
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger
Letkogte grøntsager marineret i balsamicoeddike og olivenolie

---

Desserter
3 slags oste med druer, chokolade og brød
Frugttærte med marcipan, nougat og creme
Nougat-roulade med frisk frugt og creme fraiche Baileys
Frossen valnøddemousse med druer i vanilje-whisky
Chokoladekage med Moca bønner og marineret frugt
Hjemmelavet islagkage m/ nødder, daim, chokolade og hindbær puré
 

Pris pr. kuvert "UD AF HUSET" 325 kr.

Ekstra kold- varm ret eller dessert: 45 kr. pr. kuvert 
Ekstra tilbehør eller kartoffelret: 35 kr. pr. kuvert

Hent selv, eller forhør om mulighed for levering
Minimum 20 kuverter

PDF til print

Vælg én forret, én hovedret og én dessert

Forretter
Klar suppe med kød- og melboller
Rejecocktail med asparges og citron, serveret med lun flutes
- Koldrøget Laks med urtecreme, salat og sprødt
Flødelegeret Aspargessuppe
Tarteletter med høns i asparges
Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute

---

Hovedretter
Helstegt svinekam m/ halve æbler fyldt med gele, rødkål og svesker, hvide brunede kartofler surt og stegesauce
Rødvinsmarineret nakkefilet  m/ friske grønsager, salat og flødegratinerede kartofler samt rødvinssauce
Svinekam "Hubertus" m/ fuglereder fyldt med salat walldorf, ristede nødder og druer smørristede kartofler, tyttebærsyltetøj
Kalvesteg stegt som vildt  m/ ristede nødder og druer, fuglereder fyldt med Walldorf, tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce
Gammeldags oksesteg  m/ glasserede løg og champignons, carotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce
Grydestegt kylling  m/ persille, agurkesalat, rababerkompot og stegte kartofler

---

Desserter
Romfromage med kirsebærsauce
Nøddekurv med 2 slags is
Fløderand med karamelsauce
Æblekage med vanilje is
 

Vælg én forret, én hovedret og én dessert
pr. kuvert: 298 kr.

Minimum 20 kuverter 
Hent selv eller forhør om mulighed for levering.

PDF til print