Vores hyggelige enkeltværelse ex giver en varm og indbydende atmosfære, perfekt til rejsende, der søger komfort og afslapning. Værelset er smagfuldt indrettet med 3/4 seng, samt skrivebord med tilhørende stol. Fladskærms-tv’et på værelset sikrer, at du aldrig keder dig under dit ophold, her er mulighed for streaming via cromecast. Værelset har eget private bad og toilet, føntørrer og elkedel for din bekvemmelighed.

 

Inkluderet i prisen per nat på 968 kr. er en lækker morgenbuffet, som sætter rammerne for en perfekt start på dagen. Du kan afbestille din reservation gratis indtil dagen før ankomst kl. 16. Med en værelsesstørrelse på cirka 12m2 giver enkeltværelset plads nok til et behageligt ophold.

 

Gratis trådløst internet er tilgængeligt på værelset, så du kan holde forbindelsen med familie, venner og arbejde, mens du er på farten. Hotellet er også udstyret med en række faciliteter for at gøre dit ophold endnu mere behageligt. Restauranten på stedet serverer lækker mad, mens orangeriet er et fantastisk sted for drinks, kaffe eller blot at slappe af. I den udendørs gårdhave kan du nyde solen og de fredelige omgivelser.

Book dit ophold i dag og oplev komforten og charmen ved vores enkeltværelse ex.
Vi ser frem til at byde velkommen.

Værelse på
ca. 12m2

Fladskærms TV
på værelset

Gratis trådløst
internet

Overnatning inkl.
morgenbuffet