BUFFET
Lækkerier for enhver smag....
Når du vælger buffet har alle gæster mulighed for at spise det de allerhelst vil have, for sådan er det når man selv kan vælge.

Kokken har præsteret to forskellige muligheder, eller du kan selv vælge forskellige retter fra "sammensæt selv buffeten"

Ring og forhør om ledighed, eller hvis du har yderligere spørgsmål til buffeterne.

Tilbydes på hverdage og lørdage, til frokost eller aften på Hotellet
Minimun antal kuverter er 15 ved alle buffeter.

Fisketallerken 3 slags fisk, Asparges, grønt

Serveres fra buffet:
Langtidsstegt Oksefilet med pebersauce
Pulled Pork med grønsager og soltørrede tomater
Kyllingebryst stegt i karry og kokosmælk
Ovnbagte grønsager i tomat og timian
Ristede Kartofler
Tomatsalat med oliven, rødløg, feta
Årstidens grønne salat med grove sager
Gorgonzola med cognac marinerede svesker
Thybo ost med hybenkompot
Chokolade brownie med jordbær puré og sødt
Citronkager med karamel og appelsinsauce
Frugtkurv
Diverse brødtyper

Pris kr. 378 pr. person

Børn under 10 år ½ pris
Kan bestilles til arrangement på hotellet / i restauranten
- både til frokost og aften.
min. 15 kuverter

PDF til print

Portionsanrettet Lakse carpaccio, citronolie, pinje, frissé salat

Serveres fra buffet:
Rødtunge paupietter på urter, hertil Sc. Hollandaise
Kalvemørbrad med svampesauce
Rosastegt krondyr filet med vildtsky og tranebær
Sprød kålsalat med rødløg og persille
Baby salat med lang tids bagte cherrytomater, mozzarella og basilikumpesto
Kartofler med timian, olivenolie
Saute af årstidens rødder
Indbagt brie med tyttebær
2 x gouda med hyben sylt
Pannacotta med lakridsporter
Gateau Marcel med bærkompot
Frugtkurv
Hjemmelavet brød og flutes

Pris kr. 478 pr. person

Børn under 10 år ½ pris
Kan bestilles til arrangement på hotellet / i restauranten - både til frokost og aften.
min. 15 kuverter

PDF til print

Klar suppe med boller og flutés
Pr. kuvert 82 kr.

Friskbagte boller med 3 slags pålæg og 2 slags ost
Pr. kuvert 92 kr.

Frikadeller med kartoffelsalat, rugbrød og surt
Pr. kuvert 86 kr.

Pølsebord med diverse tilbehør, lun leverpostej og specialbrød
Pr. kuvert 108 kr.

2 snitter med pålæg, samt 1 med ost
Pr. kuvert 115 kr.

Parmaskinke med flødestuvet spinat samt flutés
Pr. kuvert 102 kr.

Italienske oste og pølsebord med tilbehør
Pr. kuvert 145 kr.

Spegeskinke med mixed salat, dressing, porretærte og flutés
Pr. kuvert 122 kr.

Ungarsk gullaschsuppe
Pr. kuvert 92 kr.

min. 15 kuverter

PDF til print

Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og  1 dessert 

Kolde retter
Sæsonens Fiskefad.
Langeterrine med stegte skaldyr.
Lufttørret skinke med pesto og melon.
Varmrøget laks med marineret asparges.
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter.
Røget tun med fennikelsalat og rød pesto.
Røget hellefisk med pesto og marineret artiskok.
Valnøddepaté med stegt tomat og ovnbagt rødløg.
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat og artiskok.

---

Varme retter
Salsamarineret kalkunbryst.
Skinkesteg med chili og vanilje. 
Lammekølle med persille og hvidløg.
Indbagt laks med spinat og koriander.
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt.
Kalkuncuvette med Provence-marinade.
Honningglaseret skinke med timian og rødløg.
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce.
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter.
Kyllingebryst i flødesauce, skinke, hvidvin og champignon.

---

Kartofler
Pom rissolles.
Flødekartofler med løg og oregano.
Kartoffelkage med pesto og rodfrugter.
Ovnbagte kartofler med skræl, olivenolie og rosmarin.

---

Tilbehør
Grønsagslasagne.
Pastasalat med groft grønsager.
Rustik salatmix med sjove ting fra Italien.
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix.
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger.
Letkogte grøntsager marineret i balsamicoeddike og olivenolie

---

Desserter
3 slags oste med druer, chokolade og brød.
Frugttærte med marcipan, nougat og creme.
Nougat-roulade med frisk frugt og creme fraiche Baileys.
Frossen valnøddemousse med druer i vanilje-whisky.
Chokoladekage med Moca bønner og marineret frugt.
Hjemmelavet islagkage m/ nødder, daim, chokolade og hindbær puré.

 

"Arrangement på hotellet / i restauranten" 
pr. kuvert 368 kr.

"Ud af huset"
pr. kuvert 325 kr.

Ekstra kold- varm ret eller dessert: 45 kr. pr. kuvert 
Ekstra tilbehør eller kartoffelret: 35 kr. pr. kuvert

min. 15 kuverter

PDF til print

2 slags sild med karrysalat
Rejer med citron og mayonnaise
Lun rødspættefilet med remoulade
Lun leverpostej med bacon og champignon
Tarteletter med høns i asparges
Svinekam med sprød svær og rødkål
Små frikadeller med kartoffelsalat
Mørbradbøf med champignons a la crème
Ostekage
Frugtanretning
Gl. dags æblekage med sukkerrasp og fløde
Brød og smør

Kan bestilles til arrangement på hotellet / i restauranten - til frokost
Pris kr. 285 pr. person

Børn under 10 år ½ pris
min. 15 kuverter

PDF til print