Her finder du menu inspirationen til din næste fest

Og finder du ikke den ønskede ret, så klarer vi det helt sikkert alligevel. 
Kontakt os uforpligtende for aftale med kokken, om sammensætning af passende menu til dit næste arrangement.

Menu inspiration til fest på hotellet / i restauranten

Forretter 
Hønsesuppe Carmen 
med kogte ris, julienne af pigment 
92 kr.

Flødelegeret karrysuppe med hønsekød og urter 
92 kr.

Svampesuppe, Serano, flan og sherry 
85 kr.

Fiskesuppe med 2 slags fisk
115 kr

Pastrami på salat med hjemmesyltet pickles
kr. 95

Unghaneroulade med oliven og soltørrede tomater
88 kr.

Gyrupkølle og lammerulle med havtorn og brombær chutney
115 kr.

Rødtungefilet med krebs, på ris bund med hummerbisque
125 kr.

Lun havtaske med urtebeurreblanc og ”selleri-sne”
148 kr. 

Indbagt laks i butterdej med svampesauce
98 kr.
 

Husets fisketallerken med tre slags fisk, rejer og creme fraichedressing
115 kr.

Fersk røget laks med kryddercremefraiche
92 kr.

Tapas a la Hotel Thisted
128 kr.

---

Hovedretter
Lammekroner
 m/ kompot og gele, friske grønsager og salat, flødegratinerede kartofler samt lammesky
245 kr.

Grillet Kalvefilet m/ sauterede svampe, friske grønsager og smørsauterede kartofler samt pikant sauce 
225 kr.

Helstegt Oksefilet m/ friske grønsager, sauterede svampe, flødegratinerede kartofler samt tomat- og timiansky
199 kr.

Stegt perlehøne m/ ristede nødder, druer, halve pærer fyldt med syltede tranebær, sellerisalat, pom. Rissolé, hvidvinssky
185 kr.

Krondyrfilet  m/ rösti, fuglerede med spidskåls tzatziki og demi glaze
289 kr.

Oksemørbrad Wellington m/ butterdej, pom risolles og maderiasauce 
288 kr.

---

Desserter
Chokoladeskal
med frisk frugtsalat og råcreme
98 kr.

Kold Grand Marnier soufflé med kold abrikossauce
92 kr.

Sprød nøddekurv med tre slags is og friske frugter
115 kr.

Chokolade- abrikoskage med vanilleparfait og frugtcoulis
92 kr.

Citron-fragilite iskage med "Ryste hindbær"
98 kr.

Hotellets islagkage med bærcoulis, frugt og snirkler
98 kr.

Dessert tallerken med kage, moussé og is
128 kr.

Dessertbuffet med kage, moussé, is og frugt
150 kr.

---

Til kaffen
Kaffe/ the
32 kr.

Hjemmebagte småkager
28 kr.

Kringle 
28 kr.

Lagkage 
36 kr.

Kransekage i stænger 
38 kr.

Petit Fours (2 stk) 
42 kr.

---

Natmad
Croissant
forskelligt fyld 
86 kr.

Pålægs bræt med 4 slags pålæg, leverpostej, friskbagt rugbrød, smør og fedt 
92 kr.

Varme hveder med pålæg og ost 
86 kr.

Sandwich med forskelligt fyld
82 kr. 

Suppe - frit valg 
88 kr.

Tarteletter med høns 
92 kr.

3 slags sliders
92 kr.

Ta' selv kaffe til natmad
18 kr.

Minimum 20 kuverter 

PDF til print

Fest på hotellet / i restauranten

Forretter
Klar suppe med kød- og melboller
Kr. 82

Rejecocktail med asparges og citron. Serveret med lun flutes
kr. 82

Røget ørredfilet med flødestuvet Spinat
kr. 92

Flødelegeret aspargessuppe
kr. 92

Tarteletter med høns i asparges
kr. 92

Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute
kr. 92

---

Stegeretter
Helstegt svinekam 
m/ halve æbler fyldt med gele, rødkål og svesker, hvide brunede kartofler surt og stegesauce
158 kr.

Rødvinsmarineret nakkefilet m/ friske grønsager, salat og flødegratinerede kartofler samt rødvinssauce
158 kr.

Svinekam "Hubertus"  m/ fuglereder fyldt med salat Waldorff, ristede nødder og druer smørristede kartofler, tyttebærsyltetøj
165 kr.

Kalvesteg stegt som vildt m/ ristede nødder og druer, fuglereder fyldt med Waldorff , tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce
178 kr.

Gammeldags oksesteg m/ glaserede løg og champignons, carrotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce
165 kr.

Grydestegt kylling m/ persille, agurkesalat, rababerkompot og stegte kartofler
158 kr.

---

Desserter
Romfromage
med kirsebærsauce
82 kr.

Rubensteinerkage
82 kr.

Fløderand med karamelsauce
82 kr.

Æblekage med jordbærsorbet
85 kr.

½ Ananas med frisk frugt og rørt is
105 kr.

Hjemmelavet islagkage m/ bær
98 kr.

Minimum 20 kuverter 

PDf til print