Her finder du menu inspirationen til din næste fest

Og finder du ikke den ønskede ret, så klarer vi det helt sikkert alligevel. 
Kontakt os uforpligtende for aftale med kokken, om sammensætning af passende menu til dit næste arrangement.

Menu inspiration til fest på Hotellet 

Forretter
Hønsesuppe Carmen, m/ kogte ris, julienne af pigment  92 kr.
Flødelegeret karrysuppe m/hønsekød og urter  92 kr.
Fiskesuppe m/ 2 slags fisk 110 kr.
Pastrami på salat  95 kr.
Unghaneroulade m/ oliven og soltørrede tomater  88 kr.
Hummer Bisque m/ Hvidfisk
Lun havtaske m/ urtebeurreblanc og ”selleri-sne”  148 kr.
Husets fisketallerken m/ tre slags fisk, rejer og creme fraichedressing  145 kr.
Tapas a la Hotel Thisted 168 kr.


Hovedretter
Lammekrone m/kompot, friske grønsager og salat, lammesky 245 kr.
Grillet Kalvefilet m/ sauterede svampe, friske grønsager, smørsauterede kartofler, pikant sauce 218 kr.
Helstegt Kalvemørbrad m/ grønsager, sauterede svampe, flødegratinerede kartofler, tomat- og timiansky 268 kr.

Krondyrfilet m/ fuglerede med spidskåls tzatziki og demi glaze 248 kr.
Oksemørbrad Wellington  m/ butterdej, pom risolles og maderiasauce 288 kr.

Desserter
Chokoladeskal med frisk frugtsalat og råcreme 98 kr.
Sprød nøddekurv med tre slags is og friske frugter 115 kr.
Hotellets islagkage med bærcoulis, frugt og snirkler 98 kr.
Dessert tallerken med kage, moussé og is 128 kr.
Dessertbuffet med kage, moussé, is og frugt 150 kr.
Chokokage med bær og syrlig sorbet 115 kr.

Til kaffen
Kaffe/ the  32 kr.
Hjemmebagte småkager  28 kr.
Kringle  28 kr.
Lagkage  36 kr.
Kransekage i stænger  38 kr.
Petit Fours (2 stk.)  42 kr.

Natmad
Croissant forskelligt fyld 86 kr.
Pålægsbræt m/ 4 slags pålægs og leverpostej, hjemmebagt rugbrød samt smør og fedt  148  kr.
Suppe - frit valg  88 kr.
Tarteletter med høns  92 kr.
3 slags sliders  99 kr.
Ta' selv kaffe  18 kr.

Minimum 15 kuverter 

PDF til print

Fest på hotellet / i restauranten

Forretter

 Klar suppe med kød- og melboller. 
 Rejecocktail med asparges og citron, serveret med lun flutes 
Koldrøget Laks med urtecreme, sæcon grønt
Tarteletter med høns i asparges
Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute

Hovedretter

Flæskesteg m/ Svesker, rødkål, chips, surt, brunede- og hvide kartofler

Kalvesteg stegt som vildt  m/ ristede nødder og druer, fugle reder fyldt med Waldorff, tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce

Gammeldags oksesteg  m/ glaserede løg og champignons, karotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce.

Kylling saute Merengo m/ syltesager, rabarber kompot

Indbagt Oksemørbrad, pom risolles, cognacsky, grønt, svampe (+ 99 kr.)

Desserter

Èn Surprice
Nøddekurv m/ 2 slags is
Banan Split
Pære Belle Helene

Minimum 15 kuverter 

PDf til print