Velkomstsdrink

Forretter ”portionsanrettet”- vælg én ret

Dampet laks med rejer og tomat på salat med dressing.

Røget landskinke, sprød Salat, melon, ærteblade.

*Fiske symfoni (+ 68 kr. pr. kuvert)

 

Hovedretter ”fadserveres”- vælg én ret

Krydderstegt kalkunbryst, farin bagte løg, friske grønsager, nøddestegte kartofler, sauce madeira.

Kalvesteg stegt som vildt, ½ æble med gelé, brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær, flødesauce.

Flæskesteg med sprøde svær, rødkål, svesker, ½ æble med gelé, sur, sød og sky sauce.

Indbagt svinemørbrad, feta, soltørret tomat og stegt med timian og citron, ristede svampe, friske grønsager, krydderstegte kartofler og timian sauce.

*Rosa stegt kalvefilet, svampemix, grønt, stegte kartofler. ( + 85 kr. pr. kuvert)

 

Desserter ”portionsanrettet” - vælg én ret

Gl. dags æblekage.

Fromage efter ønske.

Hjemmelavet islagkage, friske bær og frugt.

Fragilité roulade med mocca creme, marinerede hindbær og jordbær is.

 

Kaffe og småkager

Natmad - vælg én ret

Klar suppe med boller og flutes.

Pølsebræt, 3 slags og lun leverpostej.

Velkomstdrink, én forret, én hovedret, én dessert, én natmad, kaffe og småkager

Vin, øl, sodavand ad libitum.

Pr. person 699 kr.

Børn under 12 år ½ pris

Incl. Borddækning, blomster, lys og venlig betjening.

Fra kl. 17.30 - natmad senest 01.00

Helaftens Arrangement No. 2

 

Velkomstdrink

Forretter ”portionsanrettet”- vælg én ret

Honning glaseret Lakse rose, lulla rosa, lime, julienne af urter.

Torske soufflé med sauce verte og baconcrumble, årstidens salater vendt i citrus.

Røget Oksemørbrad på små salater, syltet rødløg, Thybo ost.

Legeret Fiskesuppe med muslinger, urter, safran mayo på crostini.

 

Hovedretter ”fadserveres”- vælg én ret

Duet af kalve culotte og lamme krone, sauteret grønt, timian sauce.

Provance indbagt kalvemørbrad med morkel sauce, timbale, urter, provence.

Dansk Oksemørbrad med peber sauce, svampesymfoni.

 

Desserter ”

Nøddekurv med chokolade og isvalg fra Ismejeriet Thy

Amarettoparfait med syltede kirsebær, honningvendte nødder.

Gateau Marcel, syrlig bærcompot, æblesorbet.

Citron/lime fragillité, collis, marcipan sne.

 

Kaffe og petit four

 

Natmad - vælg én ret

Pølsebord, diverse tilbehør.

Æggekage, 7 slags tilbehør, brød, smør.

Velkomstdrink, én forret, én hovedret, én dessert, én natmad, kaffe og småkager

Italienske vine, øl og sodavand ad libitum.

Pr. person 899 kr.

Børn under 12 år ½ pris

Incl. Borddækning, blomster, lys og venlig betjening.

Fra kl. 17.30 - natmad senest 01.00