Vi har de perfekte rammer for ethvert selskabsarrangement.

Bryllupper, sølvbryllupper fødselsdage, jubilæer og firmafester. Når festen holdes hos os, kan du trygt slappe af. 

At have en anledning til at holde fest er noget ganske dejligt og helt personligt. Derfor skal man også vælge de perfekte rammer for et sådant arrangement. Det kan vi tilbyde. I slipper for besværet med borddækning, madlavning, servering og leje af borde, stole og service.

Vi har her samlet forskellige forslag til menuer. "Forretter og supper", "For- og mellemretter", "Stegeretter", "Desserter" "Det traditionelle køkken" og "Til kaffen" samt "Natmad". Dette er blot forslag, så forhør hvis du har andre ideer..

Vi har flere forskellige lokaler, hvor der i det største er plads til op til 80 personer.

Duge, servietter og blomster afpasses efter lejligheden og jeres ønske. Ved afholdelse af bryllup´s fest står der et af vores dejlige værelser klar til brudeparret uden beregning. Ved overnatning i forbindelse med et selskab på hotellet ydes der rabat på 10 % af værelses prisen.

For børn under 12 år betales kun halv pris for menuer.

Såfremt andet ikke er aftalt, afregnes der ved festens afslutning.

Kik vores menuforslag igennem og ønsker I en forpligtigende snak om forslag til menusammensætning med vine - eller ønsker I at reservere et af vore lokaler - så kontakt os blot på telefon 97 92 52 00 eller booking@slet-dette.hotelthisted.dk