Her finder du menu inspirationen til din næste fest.
Og finder du ikke den ønskede ret, så klarer vi det helt sikkert alligevel. 
Kontakt os uforpligtende for aftale med kokken, om sammensætning af passende menu til dit næste arrangement.

Menu Inspiration til Fest Hotellet

Forretter og suppe

Hønsesuppe Carmen, med kogte ris, julienne af pigment kr. 92
Flødelegeret karrysuppe
med hønsekød og urter kr. 92
Svampesuppe
, Serano, flan og sherry kr. 92
Fiskesuppe
med 2 slags fisk kr. 115 

For- og mellem retter

Pastrami på salat med hjemmesyltet pickles kr. 95
Unghaneroulade med oliven og soltørrede tomater kr. 88
Gyrupkølle og lammerulle med havtorn og brombær chutney kr. 115
Rødtungefilet med krebs, på ris bund med hummerbisque kr. 125 
Lun havtaske med urtebeurreblanc og ”selleri-sne” kr. 115
Indbagt laks i butterdej med svampesauce kr. 98
Husets fisketallerken med tre slags fisk, rejer og creme fraichedressing kr. 115 
Fersk røget laks med kryddercremefraiche kr. 92

Stegeretter

Helstegt lammeryg m/ kompot og gele, friske grønsager og salat, flødegratinerede kartofler samt lammesky kr. 245
Kalvefilet m/ sauterede svampe, friske grønsager og smørsauterede kartofler samt pikant sauce kr. 225
Oksefilet m/ friske grønsager, sauterede svampe, flødegratinerede kartofler samt tomat- og timiansky kr. 199 
Stegt perlehøne  m/ ristede nødder, druer, halve pærer fyldt med syltede tranebær, sellerisalat, pom. Rissolé, hvidvinssky kr. 185
Helstegt oksehøjreb med krølfedt m/ ristede svampe, gulerodstimbale og broccoli, hasselbach-kartofler samt sauce bordelaise. kr. 248 
Krondyrfilet  m/ rösti, fuglerede med spidskåls tzatziki og demi glaze kr. 289
Oksemørbrad Wellington  m/ butterdej, pom risolles og maderiasauce kr. 288
Helstegt dyreryg med ristede pærer og tranebær, fuglerede fyldt med salat Waldorff, smørsauterede kartofler samt vildtsauce kr. 278

Desserter

Chokoladeskal
med frisk frugtsalat og råcreme kr. 98
Kold Grand Marnier soufflé med kold abrikossauce kr. 92
Sprød nøddekurv
med tre slags is og friske frugter kr. 115
Chokolade- abrikoskage
med vanilleparfait og frugtcoulis kr. 92 
Citron-fragilite
iskage med "Ryste hindbær" kr. 98
Hotellets islagkage
med bærcoulis, frugt og snirkler kr. 98
Dessert tallerken
med kage, moussé og is kr. 128
Dessertbuffet
med kage, moussé, is og frugt kr. 150

Til kaffen
Kaffe/ the kr. 32 
Hjemmebagte småkager kr. 28
Kringle kr. 28 
Lagkage kr. 36
Kransekage i stænger kr. 38 
Petit Fours (2 stk) kr. 42

Natmad
Croissant forskelligt fyld kr. 86
Pålægsbræt med 4 slags pålæg, leverpostej, friskbagt rugbrød, smør og fedt kr. 92 
Varme hveder med pålæg og ost kr. 86
Sandwich med forskelligt fyld kr. 82 
Suppe - frit valg kr. 88
Tarteletter med høns kr. 92 
3 slags sliders kr. 92
Ta' selv kaffe til natmad kr. 18 

PDF til print

Fest på Hotellet

Forretter

Klar suppe med kød- og melboller. Kr. 82
Rejecocktail med asparges og citron. Serveret med lun flutes kr. 82
Røget ørredfilet med flødestuvet Spinat. kr. 92
Flødelegeret aspargessuppe. kr. 92
Tarteletter med høns i asparges. kr. 92
Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute. kr. 92

Stegeretter

Helstegt svinekam m/ halve æbler fyldt med gele, rødkål og svesker, hvide brunede kartofler surt og stegesauce 158 kr.
Rødvinsmarineret nakkefilet m/ friske grønsager, salat og flødegratinerede kartofler samt rødvinssauce 158 kr.
Svinekam "Hubertus"  m/ fuglereder fyldt med salat Waldorff, ristede nødder og druer smørristede kartofler, tyttebærsyltetøj 165 kr.
Kalvesteg stegt som vildt m/ ristede nødder og druer, fuglereder fyldt med Waldorff , tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce 178 kr.
Gammeldags oksesteg m/ glaserede løg og champignons, carrotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce 165 kr.
Grydestegt kylling m/ persille, agurkesalat, rababerkompot og stegte kartofler 158 kr.

Desserter

Romfromage med kirsebærsauce  82 kr.
Rubensteinerkage 82 kr.
Fløderand med karamelsauce 82 kr.
Æblekage med jordbærsorbet  85
 ½ Ananas med frisk frugt og rørt is 105 kr.
Hjemmelavet islagkage m/ bær 98 kr.

PDf til print