Her finder du menu inspirationen til din næste fest.
Og finder du ikke den ønskede ret, så klarer vi det helt sikkert alligevel. 
Kontakt os uforpligtende for aftale med kokken, om sammensætning af passende menu til dit næste arrangement.

Menu Inspiration til Fest Hotellet

Forretter 

Hønsesuppe Carmen, med kogte ris, julienne af pigment 92 kr.
Flødelegeret karrysuppe
med hønsekød og urter 92 kr.
Svampesuppe
, Serano, flan og sherry 85 kr.
Fiskesuppe
med 2 slags fisk 115 kr
Pastrami på salat med hjemmesyltet pickles kr. 95
Unghaneroulade med oliven og soltørrede tomater 88 kr.
Gyrupkølle og lammerulle med havtorn og brombær chutney 115 kr.
Rødtungefilet med krebs, på ris bund med hummerbisque 125 kr.
Lun havtaske med urtebeurreblanc og ”selleri-sne” 148 kr. 
Indbagt laks i butterdej med svampesauce 98 kr.
Husets fisketallerken med tre slags fisk, rejer og creme fraichedressing 115 kr.
Fersk røget laks med kryddercremefraiche 92 kr.
Tapas
 a la Hotel Thisted 128 kr.

Hovedretter

Lammekroner m/ kompot og gele, friske grønsager og salat, flødegratinerede kartofler samt lammesky 245 kr.
Grillet Kalvefilet m/ sauterede svampe, friske grønsager og smørsauterede kartofler samt pikant sauce 225 kr.
Helstegt Oksefilet m/ friske grønsager, sauterede svampe, flødegratinerede kartofler samt tomat- og timiansky 199 kr.
Stegt perlehøne  m/ ristede nødder, druer, halve pærer fyldt med syltede tranebær, sellerisalat, pom. Rissolé, hvidvinssky 185 kr.
Krondyrfilet  m/ rösti, fuglerede med spidskåls tzatziki og demi glaze 289 kr.
Oksemørbrad Wellington  m/ butterdej, pom risolles og maderiasauce 288 kr.

Desserter

Husets Isroulade
med frugter 110 kr.
Chokoladeskal med frisk frugtsalat og råcreme 98 kr.
Kold Grand Marnier soufflé med kold abrikossauce 92 kr.
Sprød nøddekurv
med tre slags is og friske frugter 115 kr.
Chokolade- abrikoskage
med vanilleparfait og frugtcoulis 92 kr.
Citron-fragilite
iskage med "Ryste hindbær" 98 kr.
Hotellets islagkage
med bærcoulis, frugt og snirkler 98 kr.
Dessert tallerken
med kage, moussé og is 128 kr.
Dessertbuffet
med kage, moussé, is og frugt 150 kr.

Til kaffen
Kaffe/ the 32 kr.
Hjemmebagte småkager 28 kr.
Kringle 28 kr.
Lagkage 36 kr.
Kransekage i stænger 38 kr.
Petit Fours (2 stk) 42 kr.

Natmad
Croissant forskelligt fyld 86 kr.
Pålægs bræt med 4 slags pålæg, leverpostej, friskbagt rugbrød, smør og fedt 92 kr.
Varme hveder med pålæg og ost 86 kr.
Sandwich med forskelligt fyld 82 kr. 
Suppe - frit valg 88 kr.
Tarteletter med høns 92 kr.
3 slags sliders 92 kr.
Ta' selv kaffe til natmad 18 kr.

PDF til print

Fest på Hotellet

Forretter

Klar suppe med kød- og melboller. Kr. 82
Rejecocktail med asparges og citron. Serveret med lun flutes kr. 82
Røget ørredfilet med flødestuvet Spinat. kr. 92
Flødelegeret aspargessuppe. kr. 92
Tarteletter med høns i asparges. kr. 92
Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute. kr. 92

Stegeretter

Helstegt svinekam m/ halve æbler fyldt med gele, rødkål og svesker, hvide brunede kartofler surt og stegesauce 158 kr.
Rødvinsmarineret nakkefilet m/ friske grønsager, salat og flødegratinerede kartofler samt rødvinssauce 158 kr.
Svinekam "Hubertus"  m/ fuglereder fyldt med salat Waldorff, ristede nødder og druer smørristede kartofler, tyttebærsyltetøj 165 kr.
Kalvesteg stegt som vildt m/ ristede nødder og druer, fuglereder fyldt med Waldorff , tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce 178 kr.
Gammeldags oksesteg m/ glaserede løg og champignons, carrotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce 165 kr.
Grydestegt kylling m/ persille, agurkesalat, rababerkompot og stegte kartofler 158 kr.

Desserter

Romfromage med kirsebærsauce  82 kr.
Rubensteinerkage 82 kr.
Fløderand med karamelsauce 82 kr.
Æblekage med jordbærsorbet  85
 ½ Ananas med frisk frugt og rørt is 105 kr.
Hjemmelavet islagkage m/ bær 98 kr.

PDf til print