Velkomstsdrink

Forretter ”portionsanrettet”- vælg én ret

Tarteletter med høns i asparges 

Dampet laks med rejer og tomat på salat med dressing.

Røget landskinke, sprød Salat, melon, ærteblade.

*Fiske symfoni (+ 68 kr. pr. kuvert)

 

Hovedretter ”fadserveres”- vælg én ret

Krydderstegt kalkunbryst, farin bagte løg, friske grønsager, nøddestegte kartofler, sauce madeira.

Kalvesteg stegt som vildt, ½ æble med gelé, brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær, flødesauce.

Flæskesteg med sprøde svær, rødkål, svesker, ½ æble med gelé, sur, sød og sky sauce.

Indbagt svinemørbrad, feta, soltørret tomat og stegt med timian og citron, ristede svampe, friske grønsager, krydderstegte kartofler og timian sauce.

*Rosa stegt kalvefilet, svampemix, grønt, stegte kartofler. ( + 85 kr. pr. kuvert)

 

Desserter ”portionsanrettet” - vælg én ret

Gl. dags æblekage.

Fromage efter ønske.

Hjemmelavet islagkage, friske bær og frugt.

 

Kaffe og småkager

Natmad - vælg én ret

Klar suppe med boller og flutes.

Pølsebræt, 3 slags og lun leverpostej.

Velkomstdrink, én forret, én hovedret, én dessert, én natmad, kaffe og småkager

Vin, øl, sodavand ad libitum.

Pr. person 625 kr.

Børn under 12 år ½ pris

Incl. Borddækning, blomster, lys og venlig betjening.

Fra kl. 17.30 - natmad senest 01.00

PDF til print

Helaftens Arrangement No. 2

Velkomstdrink

Forretter ”portionsanrettet”- vælg én ret

Honning glaseret Lakse rose, lulla rosa, lime, julienne af urter.

Torske soufflé med sauce verte og baconcrumble, årstidens salater vendt i citrus.

Røget Oksemørbrad på små salater, syltet rødløg, Thybo ost.

Legeret Fiskesuppe med muslinger, urter, safran mayo på crostini.

 

Hovedretter ”fadserveres”- vælg én ret

Duet af kalve culotte og lamme krone, sauteret grønt, timian sauce.

Provance indbagt kalvemørbrad med morkel sauce, timbale, urter, provence.

Dansk Oksemørbrad med peber sauce, svampesymfoni.

 

Desserter ”

Nøddekurv med chokolade og isvalg fra Ismejeriet Thy

Amarettoparfait med syltede kirsebær, honningvendte nødder.

Gateau Marcel, syrlig bærcompot, æblesorbet.

Citron/lime fragillité, collis, marcipan sne.

 

Kaffe og petit four

 

Natmad - vælg én ret

Pølsebord, diverse tilbehør.

Æggekage, 7 slags tilbehør, brød, smør.

Velkomstdrink, én forret, én hovedret, én dessert, én natmad, kaffe og småkager

Italienske vine, øl og sodavand ad libitum.

Pr. person 899 kr.

Børn under 12 år ½ pris

Incl. Borddækning, blomster, lys og venlig betjening.

Fra kl. 17.30 - natmad senest 01.00

PDF til print

At få en fast pris før ”festen går i gang” er for mange vigtigt og betrykkende.
Vi giver gerne en fast pris på både den fest hvor der er tænkt meget på økonomien og på den hvor det hele følger med.

Det må blot nævnes, at når der gives en fast pris på vin og maden, samt fri udskænkning af øl, vin og sodavand under dansen, er vi nødt til at sikre os i rimelig grad.

Det er derfor ikke altid den billigste løsning at vælge den faste pris, hvorfor det bør opvejes mod trygheden ved at vide hvor ”festen ender”.

Den bedste vejledning vi kan give, er at vi sammen gennemgår festens forløb og finder ud af hvad der lægges vægt på i det konkrete tilfælde.

I de følgende forslag beregnes til kl. 01.00 og med starttidspunkt kl. 18.00, hvilket dog  kan ændres efter ønske og forudgående aftale.

Såfremt selskabet starter før- eller slutter senere end ovennævnte tidspunkt, vil der pr.  time blive beregnet kr. 50,- pr. person.

Vi kan oplyse, at ungdomsfester, skoleafslutninger, svendegilder, firma arrangementer, julefrokoster o.l. ikke kan afvikles som helaftensarrangementer.

Minimum 30 personer

Til alle helaftensarrangementer er følgende inkluderet i prisen :
Borddækning, incl blomster. Servering. Forret, hovedret, dessert og natmad.
1 glas Velkomstdrink  -  1 glas dessertvin
Øl, sodavand samt vin a libitum hele festen dog max. 7 timer