Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og  1 dessert 
Pris pr. kuvert "UD AF HUSET" 325 kr.

Kolde retter
Sæsonens Fiskefad.
Langeterrine med stegte skaldyr.
Lufttørret skinke med pesto og melon.
Varmrøget laks med marineret asparges.
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter.
Røget tun med fennikelsalat og rød pesto.
Røget hellefisk med pesto og marineret artiskok.
Valnøddepaté med stegt tomat og ovnbagt rødløg.
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat og artiskok.

Varme retter
Salsamarineret kalkunbryst.
Skinkesteg med chili og vanilje. 
Lammekølle med persille og hvidløg.
Indbagt laks med spinat og koriander.
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt.
Kalkuncuvette med Provence-marinade.
Honningglaseret skinke med timian og rødløg.
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce.
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter.
Kyllingebryst i flødesauce, skinke, hvidvin og champignon.

Kartofler
Pom rissolles.
Flødekartofler med løg og oregano.
Kartoffelkage med pesto og rodfrugter.
Ovnbagte kartofler med skræl, olivenolie og rosmarin.

Tilbehør
Grønsagslasagne.
Pastasalat med groft grønsager.
Rustik salatmix med sjove ting fra Italien.
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix.
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger.
Letkogte grøntsager marineret i balsamicoeddike og olivenolie

Desserter
3 slags oste med druer, chokolade og brød.
Frugttærte med marcipan, nougat og creme.
Nougat-roulade med frisk frugt og creme fraiche Baileys.
Frossen valnøddemousse med druer i vanilje-whisky.
Chokoladekage med Moca bønner og marineret frugt.
Hjemmelavet islagkage m/ nødder, daim, chokolade og hindbær puré.

Ekstra kold- varm ret eller dessert: 45 kr. pr. kuvert 
Ekstra tilbehør eller kartoffelret: 35 kr. pr. kuvert

Hent selv, eller forhør om mulighed for levering
Minimum 20 kuverter

PDF til print

Vælg én forret, én hovedret og én dessert
pris pr. kuvert "UD AF HUSET" 298 kr.

Forretter

Klar suppe med kød- og melboller.
Rejecocktail med asparges og citron, serveret med lun flutes
Koldrøget Laks med urtecreme, salat og sprødt
Flødelegeret Aspargessuppe
Tarteletter med høns i asparges
Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute

Hovedretter

Helstegt svinekam  m/ halve æbler fyldt med gele, rødkål og svesker, hvide brunede kartofler surt og stegesauce.
Rødvinsmarineret nakkefilet  m/ friske grønsager, salat og flødegratinerede kartofler samt rødvinssauce.
Svinekam "Hubertus" m/ fuglereder fyldt med salat walldorf, ristede nødder og druer smørristede kartofler, tyttebærsyltetøj.
Kalvesteg stegt som vildt  m/ ristede nødder og druer, fuglereder fyldt med Walldorf, tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce
Gammeldags oksesteg  m/ glasserede løg og champignons, carotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce.

Grydestegt kylling  m/ persille, agurkesalat, rababerkompot og stegte kartofler

Desserter

Romfromage med kirsebærsauce
Nøddekurv med 2 slags is
Fløderand med karamelsauce
Æblekage med vanilje is

Vælg én forret, én hovedret og én dessert pr. kuvert: 298 kr.
Minimum 20 kuverter 
Hent selv eller forhør om mulighed for levering..

PDF til print