BUFFET. Lækkerier for enhver smag....
Når du vælger buffet har alle gæster mulighed for at spise det de helst vil have, for sådan er det når man selv kan vælge.
Kokken har sammensat forskellige muligheder, eller du kan selv vælge forskellige retter fra "sammensæt selv buffeten"
Ring og forhør om ledighed, eller hvis du har yderligere spørgsmål til buffeterne.

 

Fisketallerken 3 slags fisk, Asparges, grønt

Serveres fra buffet:

Langtidsstegt Oksefilet med pebersauce

Pulled Pork med grønsager og soltørrede tomater

Kyllingebryst stegt i karry og kokosmælk

Ovnbagte grønsager i tomat og timian

Tomatsalat med oliven, rødløg, feta

Årstidens grønne salat med grove sager

Gorgonzola med cognac marinerede svesker

Thybo ost med hybenkompot

Chokolade brownie med jordbær puré og sødt

Citronkager med karamel og appelsinsauce

Frugtkurv

Diverse brødtyper

Pris kr. 378 pr. person

Børn under 10 år ½ pris

Kan bestilles til arrangement på hotellet - både til frokost og aften.
min. 20 kuverter

PDF til print

Portionsanrettet Lakse carpaccio, citronolie, pinje, frissé salat

Serveres fra buffet:

Rødtunge paupietter på urter, hertil Sc. Hollandaise

Kalvemørbrad med svampesauce

Rosastegt krondyr filet med vildtsky og tranebær

Sprød kålsalat med rødløg og persille

Baby salat med lang tids bagte cherrytomater, mozzarella og basilikumpesto

Kartofler med timian, olivenolie

Saute af årstidens rødder

Indbagt brie med tyttebær

2 x gouda med hyben sylt

Pannacotta med lakridsporter

Gateau Marcel med bærkompot

Frugtkurv

Hjemmelavet brød og flutes

Pris kr. 478 pr. person

Børn under 10 år ½ pris

Kan bestilles til arrangement hotellet - både til frokost og aften.
min. 20 kuverter

PDF til print

Klar suppe med boller og flutés 82 kr.

Friskbagte boller med 3 slags pålæg og 2 slags ost 92 kr.

Frikadeller med kartoffelsalat, rugbrød og surt 86 kr.

Pølsebord med diverse tilbehør, lun leverpostej og specialbrød 108 kr.

2 snitter med pålæg, samt 1 med ost 115 kr.

Parmaskinke med flødestuvet spinat samt flutés 102 kr.

Italienske oste og pølsebord med tilbehør 145 kr.

Spegeskinke med mixed salat, dressing, porretærte og flutés 122 kr.

Ungarsk gullaschsuppe 92 kr.

min. 20 kuverter

PDF til print

Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og  1 dessert 
Pris pr. kuvert 368 kr. til arrangement på Hotellet 

Kolde retter
Sæsonens Fiskefad.
Langeterrine med stegte skaldyr.
Lufttørret skinke med pesto og melon.
Varmrøget laks med marineret asparges.
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter.
Røget tun med fennikelsalat og rød pesto.
Røget hellefisk med pesto og marineret artiskok.
Valnøddepaté med stegt tomat og ovnbagt rødløg.
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat og artiskok.

Varme retter
Salsamarineret kalkunbryst.
Skinkesteg med chili og vanilje. 
Lammekølle med persille og hvidløg.
Indbagt laks med spinat og koriander.
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt.
Kalkuncuvette med Provence-marinade.
Honningglaseret skinke med timian og rødløg.
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce.
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter.
Kyllingebryst i flødesauce, skinke, hvidvin og champignon.

Kartofler
Pom rissolles.
Flødekartofler med løg og oregano.
Kartoffelkage med pesto og rodfrugter.
Ovnbagte kartofler med skræl, olivenolie og rosmarin.

Tilbehør
Grønsagslasagne.
Pastasalat med groft grønsager.
Rustik salatmix med sjove ting fra Italien.
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix.
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger.
Letkogte grøntsager marineret i balsamicoeddike og olivenolie

Desserter
3 slags oste med druer, chokolade og brød.
Frugttærte med marcipan, nougat og creme.
Nougat-roulade med frisk frugt og creme fraiche Baileys.
Frossen valnøddemousse med druer i vanilje-whisky.
Chokoladekage med Moca bønner og marineret frugt.
Hjemmelavet islagkage m/ nødder, daim, chokolade og hindbær puré.

Ekstra kold- varm ret eller dessert: 45 kr. pr. kuvert 
Ekstra tilbehør eller kartoffelret: 35 kr. pr. kuvert

"ud af huset" pr. kuvert 325 kr.

min. 20 kuverter

PDF til print

2 slags sild med karrysalat

Rejer med citron og mayonnaise

Lun rødspættefilet med remoulade

Lun leverpostej med bacon og champignon

Tarteletter med høns i asparges

Svinekam med sprød svær og rødkål

Små frikadeller med kartoffelsalat

Mørbradbøf med champignons a la crème

Ostekage

Frugtanretning

Gl. dags æblekage med sukkerrasp og fløde

Brød og smør

Pris kr. 285 pr. person

Børn under 10 år ½ pris

Gammeldaws kan bestilles til arrangement på Hotellet - til frokost.
min. 20 kuverter

PDF til print