BUFFET. Lækkerier for enhver smag....
Når du vælger buffet har alle gæster mulighed for at spise det de helst vil have, for sådan er det når man selv kan vælge.
Kokken har sammensat forskellige muligheder, eller du kan selv vælge forskellige retter fra "sammensæt selv buffeten"
Ring og forhør om ledighed, eller hvis du har yderligere spørgsmål til buffeterne.
Fisketallerken 3 slags fisk, Asparges, grønt
Serveres fra buffet:
Langtidsstegt Oksefilet med pebersauce
Pulled Pork med grønsager og soltørrede tomater
Kyllingebryst stegt i karry og kokosmælk
Ovnbagte grønsager i tomat og timian
Tomatsalat med oliven, rødløg, feta
Årstidens grønne salat med grove sager
Gorgonzola med cognac marinerede svesker
Thybo ost med hybenkompot
Chokolade brownie med jordbær puré og sødt
Citronkager med karamel og appelsinsauce
Frugtkurv
Diverse brødtyper
Pris kr. 378 pr. person
Børn under 10 år ½ pris
Kan bestilles til arrangement på hotellet - både til frokost og aften.
min. 20 kuverter
Portionsanrettet Lakse carpaccio, citronolie, pinje, frissé salat
Serveres fra buffet:
Rødtunge paupietter på urter, hertil Sc. Hollandaise
Kalvemørbrad med svampesauce
Rosastegt krondyr filet med vildtsky og tranebær
Sprød kålsalat med rødløg og persille
Baby salat med lang tids bagte cherrytomater, mozzarella og basilikumpesto
Kartofler med timian, olivenolie
Saute af årstidens rødder
Indbagt brie med tyttebær
2 x gouda med hyben sylt
Pannacotta med lakridsporter
Gateau Marcel med bærkompot
Frugtkurv
Hjemmelavet brød og flutes
Pris kr. 478 pr. person
Børn under 10 år ½ pris
Kan bestilles til arrangement på hotellet - både til frokost og aften.
min. 20 kuverter
Klar suppe med boller og flutés 82 kr.
Friskbagte boller med 3 slags pålæg og 2 slags ost 92 kr.
Frikadeller med kartoffelsalat, rugbrød og surt 86 kr.
Pølsebord med diverse tilbehør, lun leverpostej og specialbrød 108 kr.
2 snitter med pålæg, samt 1 med ost 115 kr.
Parmaskinke med flødestuvet spinat samt flutés 102 kr.
Italienske oste og pølsebord med tilbehør 145 kr.
Spegeskinke med mixed salat, dressing, porretærte og flutés 122 kr.
Ungarsk gullaschsuppe 92 kr.
min. 20 kuverter
Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og 1 dessert
Pris pr. kuvert 368 kr. til arrangement på Hotellet
Kolde retter
Sæsonens Fiskefad.
Langeterrine med stegte skaldyr.
Lufttørret skinke med pesto og melon.
Varmrøget laks med marineret asparges.
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter.
Røget tun med fennikelsalat og rød pesto.
Røget hellefisk med pesto og marineret artiskok.
Valnøddepaté med stegt tomat og ovnbagt rødløg.
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat og artiskok.
Varme retter
Salsamarineret kalkunbryst.
Skinkesteg med chili og vanilje.
Lammekølle med persille og hvidløg.
Indbagt laks med spinat og koriander.
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt.
Kalkuncuvette med Provence-marinade.
Honningglaseret skinke med timian og rødløg.
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce.
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter.
Kyllingebryst i flødesauce, skinke, hvidvin og champignon.
Kartofler
Pom rissolles.
Flødekartofler med løg og oregano.
Kartoffelkage med pesto og rodfrugter.
Ovnbagte kartofler med skræl, olivenolie og rosmarin.
Tilbehør
Grønsagslasagne.
Pastasalat med groft grønsager.
Rustik salatmix med sjove ting fra Italien.
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix.
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger.
Letkogte grøntsager marineret i balsamicoeddike og olivenolie
Desserter
3 slags oste med druer, chokolade og brød.
Frugttærte med marcipan, nougat og creme.
Nougat-roulade med frisk frugt og creme fraiche Baileys.
Frossen valnøddemousse med druer i vanilje-whisky.
Chokoladekage med Moca bønner og marineret frugt.
Hjemmelavet islagkage m/ nødder, daim, chokolade og hindbær puré.
Ekstra kold- varm ret eller dessert: 45 kr. pr. kuvert
Ekstra tilbehør eller kartoffelret: 35 kr. pr. kuvert
"ud af huset" pr. kuvert 325 kr.
min. 20 kuverter
2 slags sild med karrysalat
Rejer med citron og mayonnaise
Lun rødspættefilet med remoulade
Lun leverpostej med bacon og champignon
Tarteletter med høns i asparges
Svinekam med sprød svær og rødkål
Små frikadeller med kartoffelsalat
Mørbradbøf med champignons a la crème
Ostekage
Frugtanretning
Gl. dags æblekage med sukkerrasp og fløde
Brød og smør
Pris kr. 285 pr. person
Børn under 10 år ½ pris
Gammeldaws kan bestilles til arrangement på Hotellet - til frokost.
min. 20 kuverter