Sæsonens Fiskefad
Langeterrine med stegte skaldyr
Lufttørret skinke med pesto og melon
Varmrøget laks med marineret asparges
Pasta, vendt med skaldyr og blæksprutter
Røget tun med fennikelsalat og rød pesto
Røget hellefisk med pesto og marineret artiskok
Valnøddepaté med stegt tomat og ovnbagt rødløg
Inderfilet af kylling, anrettet på fennikel, spinat og artiskok

Salsamarineret kalkunbryst 
Lammekølle med persille og hvidløg
Indbagt laks med spinat og koriander
Svinemørbrad i fad med rodfrugt og grønt
Kalkuncuvette med provence-marinade
Honningglasseret skinke med timian og rødløg
Lavastens grillet kalveculotte med timiansauce
Braiseret kalveklump med timian, anrettet på rodfrugter
Kyllingebryst i sauce af fløde, skinke, hvidvin og champignon
Skinkesteg med chili og vanilie 

Grønsagslasagne
Pastasalat med groft grønsager
Rustik salatmix med sjove ting fra Italien
Broccoli-salat med feta, pinjekerner og nøddemix
Traditionel salatbar med 5 slags grønsager og 2 dressinger
Letkogte grøntsager, marineret i balsamicoeddike og olivenolie

Pom rissoles
Flødekartofler med løg og oregano
Kartoffelkage med pesto og rodfrugter
Ovnbagte kartofler med skræl, olivenolie og rosmarin

3 slags oste med druer, chokolade og brød
Frugttærte med marcipan, nougat og creme
Nougat-roulade med frisk frugt og creme fraiche baileys
Frossen valnøddemoussé med druer i vanilie-whisky
Chokoladekage med moccabønner og marineret frugt
Hjemmelavet islagkage med nødder, daim, chokolade og hindbær puré
Vælg 3 kolde, 2 varme, 1 tilbehør, 1 kartoffel og 1 dessert

Pris pr. kuvert 398,-

Efterfølgende kold-, varm ret eller dessert: kr. 45,- pr. kuvert
Efterfølgende tilbehør eller kartoffelret: kr. 35,- pr. kuvert
Buffet´erne leveres ud af huset -10%.
Mindste antal er 20 kuverter. Ellers kontakt hotellet.