- Klar suppe med kød- og melboller. kr. 82,-
- Rejecocktail med asparges og citron.Serveret med lun flutes kr. 92,-
- Røget ørredfilet med flødestuvet Spinat. kr. 92,-
- Flødelegeret aspargessuppe. kr. 92,-
- Tarteletter med høns i asparges. kr. 98,-
- Torskefad med æg & rejer, serveres med lun flute. kr. 88,-

- Helstegt svinekam kr. 178,-
Med halve æbler fyldt med gele, rødkål og svesker, hvide brunede kartofler surt og stegesauce. 

- Rødvinsmarineret nakkefilet kr. 178,-
Med friske grønsager, salat og flødegratinerede kartofler samt rødvinssauce.  

- Svinekam "Hubertus" kr. 179,- 
Med fuglereder fyldt med salat walldorf, ristede nødder og druer smørristede kartofler samt tyttebærsyltetøj. 

- Kalvesteg stegt som vildt kr. 178,-
Med ristede nødder og druer, fuglereder fyldt med salat Walldorf tyttebærsyltetøj, en slags grønsag samt stegesauce.

- Gammeldags oksesteg kr. 175,- 
Med glasserede løg og champignons, carotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce. 

- Grydestegt kylling kr. 169,-
Med persille, agurkesalat, rababerkompot og stegte kartofler.

- Romfromage med kirsebærsauce. kr. 82,-
- Rubensteinerkage. kr. 78,-
- Fløderand med karamelsauce. kr. 82,-
- Æblekage med jordbærsorbet. kr. 85,-
- ½ ananas med frisk frugt og rørt is. kr. 105,-