Det bliver VILDT fredag d. 25. oktober!

Kom til en skøn efterårs aften, hvor temaet er lækre vildt retter fra buffet, tilberedt med omhu og entusiasme af vores dygtige kokke.                                                         

Der er lagt op til hygge med levende musik og dans efter maden... 

Velkomstdrink.

Forret

Vildtsuppe med svampe. (portions anrettet)

BUFFET

Røget dyrekølle med røget asparges.

Dyreryg med aspic.

Råvildt wellington med butterdej.

Bøf Lindstrøm.

Irsk stuv af kronhjort.

Langtidsstegt krondyr kølle med urter.

Øl braiseret vildsvin.

Grydestegte ænder.

Gammeldags haresteg flødesauce.

Sprængt fasan med havtorn og hyben.

Ovnbagte rodfrugter vendt i olivenolie timian.

Stegte kartofler.

Bolsjebeder med lakrids og beer.

Fuglereder med pærer waldorf.

Tzatziki af rød spidskål.

Grønkålssalat med æbler og tyttebær.

Dessert (portions anrettet)

Kage, is, bær, pure, frugt.

 

Kl. 18.30 - 01.00

Pr. person 495 kr.

Først til mølle, pladsen er din når billetten er betalt. 

Reserver på 97925200 eller booking@slet-dette.hotelthisted.dk