Hier finden Sie Menü-Inspirationen für Ihre nächste Party
Und wenn Sie Ihr Wunschgericht nicht finden, schaffen wir es auf jeden Fall trotzdem.
Kontaktieren Sie uns unverbindlich, um mit dem Küchenchef eine Vereinbarung zu treffen, um ein passendes Menü für Ihre nächste Veranstaltung zusammenzustellen.
Menu inspiration til fest på Hotellet
Vorspeisen
Hønsesuppe Carmen, m/ kogte ris, julienne af pigment 92 kr.
Flødelegeret karrysuppe m/hønsekød og urter 92 kr.
Fiskesuppe m/ 2 slags fisk 110 kr.
Pastrami på salat 95 kr.
Unghaneroulade m/ oliven og soltørrede tomater 88 kr.
Hummer Bisque m/ Hvidfisk
Lun havtaske m/ urtebeurreblanc og ”selleri-sne” 148 kr.
Husets fisketallerken m/ tre slags fisk, rejer og creme fraichedressing 145 kr.
Tapas a la Hotel Thisted 168 kr.
Hauptgänge
Lammekrone m/kompot, friske grønsager og salat, lammesky 245 kr.
Grillet Kalvefilet m/ sauterede svampe, friske grønsager, smørsauterede kartofler, pikant sauce 188 kr.
Helstegt Kalvemørbrad m/ grønsager, sauterede svampe, flødegratinerede kartofler, tomat- og timiansky 218 kr.
Krondyrfilet m/ fuglerede med spidskåls tzatziki og demi glaze 248 kr.
Oksemørbrad Wellington m/ butterdej, pom risolles og maderiasauce 288 kr.
Nachspeisen
Chokoladeskal med frisk frugtsalat og råcreme 98 kr.
Sprød nøddekurv med tre slags is og friske frugter 115 kr.
Hotellets islagkage med bærcoulis, frugt og snirkler 98 kr.
Dessert tallerken med kage, moussé og is 128 kr.
Dessertbuffet med kage, moussé, is og frugt 150 kr.
Chokokage med bær og syrlig sorbet 115
Für den Kaffee
Kaffee Tee 32 kr.
Hausgemachte Kekse 28 kr.
'Kringle' (Zopfkuchen) 28 kr.
Torte 36 kr.
Kranzkuchen in Sticks 38 kr.
Petit Fours (2 stk.) 42 kr.
Mitternachtssnack
Croissant forskelligt fyld 86 kr.
Pålægsbræt m/ 4 slags pålægs og leverpostej, hjemmebagt rugbrød samt smør og fedt 148 kr.
Suppe - frit valg 88 kr.
Tarteletter med høns 92 kr.
3 slags sliders 99 kr.
Ta' selv kaffe 18 kr.
Mindestens 15 Umschläge
Party im Hotel/Restaurant
Vorspeisen
Klare Suppe mit Fleisch- und Mehlbällchen.
Krabbencocktail mit Spargel und Zitrone, serviert mit warmen Flöten
Koldrøget Laks med urtecreme, sæcon grønt
Törtchen mit Huhn und Spargel
Kabeljaugericht mit Eiern und Garnelen, serviert mit einer warmen Flöte
Hauptgänge
Flskesteg m/ Svesker, rødkål, chips, surt, brunede- og hvide kartofler
Kalbsbraten, gebraten wie Wildbret m/ ristede nødder og druer, fugle reder fyldt med Waldorff, tyttebærsyltetøj, en slags grønsag. stegesauce
Altmodisches Roastbeef m/ glaserede løg og champignons, karotter samt frosset flødepeberrod hvide kartofler samt skysauce.
Kylling saute Merengo m/ syltesager, rabarber kompot
Indbagt Oksemørbrad, pom risolles, cognacsky, grønt, svampe (+ 99 kr.)
Nachspeisen
Èn Surprice
Nøddekurv m/ 2 slags is
Banan Split
Birne Belle Helene
Mindestens 15 Umschläge