Danish
English
German

Selskaber

 

Vi har de perfekte rammer for ethvert selskabsarrangement - bryllupper, sølvbryllupper fødselsdage, jubilæer og firmafester. Når festen holdes hos os, kan du trygt slappe af. 

At have en anledning til at holde fest er noget ganske dejligt og helt personligt. Derfor skal man også vælge de perfekte rammer for et sådant arrangement-Det kan vi tilbyde. I slipper for besværet med borddækning, madlavning, servering og leje af borde, stole og service.

Vi har her samlet vores menuer så det er nemt at og overskueligt. "Forretter og supper", "For- og mellemretter", "Stegeretter", "Desserter" "Det traditionelle køkken" og "Til kaffen" samt "Natmad".

I vore lokaler er der plads til 1-100 personer afhængigt af bordopstillingen.

Duge, servietter og blomster afpasses efter lejligheden og jeres ønske. Ved afholdelse af bryllup´s fest står der et af vores dejlige værelser klar til brudeparret uden beregning. Ved overnatning i forbindelse med afholdelse af et selskab på hotellet ydes der rabat på 10 % af værelsesprisen.

For børn under 12 år betales kun halv pris for menuer.

Såfremt andet ikke er aftalt, afregnes der ved festens afslutning.

Kik vores menuforslag igennem og ønsker i en uforpligtigende snak om forslag til menusammensætning med vine - eller ønsker i at reservere en af vore lokaler - så kontakt os blot på telefon 97 92 52 00.