Danish
English
German

Hotellets Påskemenu

Bordreservation booking@hotelthisted.dk eller 97925200

Skærtorsdag, Langfredag og Påskelørdag fra kl. 17.30  

Rimpet Torsk
Havsalt. Syltede Rødløg. Avocado Salsa.

Stegt Andebryst
Mandelglaserede Persillerødder. Mandel Sauce.

THY Lam
Korianderstegt Pære. Rodfrugter i grønsags salsa. Mild Gorgonzola sauce. Fyldt Bagekartoffel.

Påske Kage
Marcipan Æg. Råsyltede Bær.  

--------------------------

3 retter 398 kr. 
4 retter 428 kr. 

mulighed for tilkøb af vinmenu
(4 glas forskellige, udvalgt specielt til maden)

368 kr. pr. person

Påske Platte

Skærtorsdag og Langfredag kl. 11.30 -14.00

Påske Sild
Hønsesalat
Rødspættefilet
Mørbradbøf
Dyrelægens Natmad
Rejer
Ost og Druer 

--------------------------

Pr. kuvert 188 kr.

Det store påskebord

Påskelørdag kl. 12.00 - 14.00

Buffet'en består af traditionelle THY'ske og Danske retter

--------------------------

199 kr.